Dra ut benen ur filéerna eller be fiskhandlaren att göra det.
Skiva citronen tunt och lägg upp den i form. Salta fisken och lägg den över citronen, ringla lite rapsolja över och täck med plastfilm. Baka av i ånga ca 6-8 minuter. Det går även bra med varmluft, låt den då gå på 110 grader, utan plastfolie. Ta sedan ut fisken och dra av skinnet.
Fräs löken i rapsolja med potatisen, slå på vatten och buljongtärning.
Koka upp i 10 minuter.
Lägg i blomkålsbuketter som är skurna till en tummes storlek. Låt sjuda i 4 minuter.
Häll av vattnet och sätt tillbaka kastrullen på värmen. Låt ånga av en stund så att vattnet försvinner. Tillsätt matlagningsgrädde och dijonsenap. Låt koka upp och smaksätt med salt och peppar.
Strimla bacon tunt och stek upp dem i het panna. Tillsätt kavringen som är skuren i tärningar. Låt bli krispigt och lägg upp på papper så att det överflödiga fetter rinner av.