Tortellinisallad med grillad kyckling

Tortellinisallad med grillad kyckling
Foto: TV4

Tortellinisallad med grillad kyckling

12 ingredienser

Kocklandslaget bjuder på en enkel och fräsch middag med tortellini och kyckling.

Ingredienser

portioner
  • 2 förp färsk tortellini
  • 0,5 grillad kyckling
  • 1 förp crème bonjour med soltorkade tomater
  • romansallad
  • 1 rödlök, skuren i ringar
  • gröna oliver med chili
  • pumpakärnor
  • 1 morot
  • rapsolja
  • vinäger
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Rensa kycklingen och plocka ner i mindre bitar. Blanda runt kycklingen i crème bonjouren.
  2. Koka upp vatten och lägg i pastan. Koka färdigt enligt anvisningarna på förpackningen. Sila av vattnet och kyl ner pastan. Blanda pastan med kycklingen, rödlöken och oliverna. Lägg upp på fat.
  3. Skölj och torka av romansalladen. Rosta pumpakärnorna i het torr panna. Ta lite vatten i glas och blanda i salt. Skvätt saltvattnet över kärnorna och rosta dem torra.
  4. Vänd runt romansalladen med rapsolja, vinäger och strimlad morot. Lägg det över pastan och strö sedan över kärnorna.