Ta en genväg till Karibien med den här fantastiskt goda desserten med krämig kokospannacotta med vit choklad varvad i glas med en sötsyrlig kräm på mango och passionsfrukt.
Lägg gelatinblad i kallt vatten. Hacka choklad och lägg i en bunke. Koka upp kokosmjölk och grädde.
Häll den varma blandningen över chokladen, lägg i gelatinblad och blanda runt. Plasta och ställ i kylen minst 6 timmar.
Mangokräm med passion
Lägg mangobitarna som ska mixas i en kastrull tillsammans med passionsfruktjuice och strösocker.
Koka upp och mixa till en slät puré. Rör ut majsstärkelsen i vattnet. Häll sedan redningen i kastrullen under omrörning. Låt småputtra medan du rör i några minuter. Vänd ner resterande mango. Häll över det i en ren bunke. Plasta med plastfolie och låt svalna helt i kylen.
Servering
Ta ut pannacottan ur kylen. Vispa med en elvisp tills du har en fluffig konsistens.
Varva den vispade pannacottan och mango- och passionskräm i glas. Garnera gärna med lite färsk citronmeliss.