Skär tofun i små bitar och täck bitarna med ett lager majsstärkelse.
Vänd bitarna därefter i äggvita som du vispat ihop med en skvätt vatten.
Slutligen vänder du bitarna i mjölet igen och upprepa samma procedur 3 gånger tills du fått en fin panering runt alla bitar.
Fritera bitarna i olja som är 180 grader varm tills paneringen är helt krispig. Om paneringen inte blir krispig hela vägen kan du fritera tofun en gång till. Smaka av när de svalnat ifall det behövs.
Glaze
Blanda alla ingredienser till glazen i en kastrull och låt koka upp tills den får en tjockare konsistens. Det ska vara ungefär samma konsistens som flytande honung.
Woksås
Blanda alla ingredienser till woksåsen i en skål.
Wok
Hacka grönsakerna i lagom stora bitar för en wok.
Koka nudlarna 2 minuter kortare tid än anvisat på förpackningen.
Stek grönsakerna i olja på stekbord eller i en wokpanna på hög värme. Tillsätt sedan nudlarna och till sist woksåsen. Låt steka ihop tills såsen är absorberad.
Topping
Blanda den friterade tofun med glazen så att den är täckt med sås. Strö över rostade sesamfrön och salladslök.
Servera sedan woken med tofun och en skiva lime att pressa över.