Blanda ihop allt till marinaden och slå över karrén. Vänd karrén och låt marinera i minst 30 minuter, gärna över natten i kylen.
Blanda ihop allt till dressingen. Pressa ner tomaterna, blanda och ställ åt i sidan.
Koka glasnudlar enligt anvisning på förpackningen. Skölj i iskallt vatten till nudlarna är helt kalla. Låt rinna av.
Skär gurka, kålrabbi och päron i tändsticksstora stavar. Skiva rädisor och salladslök och ta plocka bladen från persiljan.
Klipp ett kryss i nudlarna i silen och lägg sen i en bunke. Lägg i drygt hälften av alla skurna grönsaker samt päron. Häll i dressingen. Blanda runt väl.
Grilla köttet till genomgrillat. Låt vila i 5 minuter. Skär i tunna skivor.
Lägg upp nudelsalladen på ett salladsfat och toppa med skivat kött, resterande grönsaker och päron. Strö på salladslök och sesamfrön. Servera genast.