Lägg entrecôten i en plastpåse och häll i marinaden. Knyt ihop och massera köttet lite lätt så det täcks av marinad. Låt stå i rumstemperatur medan du förbereder dressingen och salladen.
Rör samman 2 msk soja, 1 riven vitlöksklyfta, 1 msk sesamolja, 3 msk neutral rapsolja, citronjuice, gochujang samt honung till en dressing. Smaka av och se om det behövs mer soja.
Skär romansallad i munsstora bitar. Skala, halvera och skiva rödlök i så tunna skivor som möjligt. Skala och halvera gurkan på längden. Kärna ur och skär den i tärningar.
Halvera tomaterna. Skala rättikan och skär tändstickstunna strimlor. Strimla salladslöken
Torka av köttet och stek eller grilla det på hög värme. Låt vila i 5 minuter och skär i tunna skivor.
Lägg alla grönsaker på ett stort fat, lägg köttet överst och ringla över dressingen. Strössla över sesamfrön och pumpafrön, servera genast!