Gör marinaden till köttet genom att röra samman soja, socker, sesamolja, rivet päron, vinäger samt vitlök och nymalen svartpeppar. Lägg i köttet att marinera i minst 30 minuter eller gärna över natten i kylen.
Gör sedan salsan. Finhacka löken och slå vinägern över. Låt stå och dra en stund, gärna medan du förbereder böngroddarna. Finhacka sedan tomaterna, riv vitlök, finhacka koriander (även stjälkarna!) och blanda med löken. Smaka av med gochujang och salt. Låt stå.
Koka upp ca 2 liter vatten. Lägg böngroddarna i ett durkslag och slå det kokande vattnet över. Skölj sedan genast i iskallt vatten tills groddarna är genomkalla. Låt droppa av och blanda sedan med sesamolja, rostade sesamfrön och salt.
Stek köttet på hög medelvärme i ca 2 minuter per sida. Låt vila i några minuter innan du trancherar upp det.
Värm tortillabröden på en medelvarm torr stekpanna, ca 30 sek per sida. Lägg dem under kökshandduk så de inte torkar ut.
Servera det uppskurna köttet genast i varma tortillabröd med salsa, sesamböngroddar, kimchi, creme fraiche och dina favoritgrönsaker.