Hela familjens favoritpasta! Kyckling tillagas med svamp och lök i en gräddig sås och blandas vid servering med nykokt pasta. Passar lika bra att servera en vardag som till helgen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Hacka champinjonerna. Skär kycklingen i strimlor.
Hetta upp matfett i en stekpanna och stek löken tills den får färg. Vänd i kyckling och stek lite till. Tillsätt champinjoner och vitlök och fräs några minuter under omrörning.
Strö över vetemjölet och vänd runt. Häll i grädde, mjölk och soja. Rör ner dijonsenap och salta och peppra.
Koka upp under omrörning, sänk värmen och låt såsen sjuda långsamt utan lock i ca 10-12 minuter. Smaka av och se om det behövs mer av senap, soja, salt eller peppar.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Häll av pastan och blanda med kycklingsåsen. Vänd i persilja och servera genast.