Strimla lövbiffen grovt. Salta, peppra och ställ åt sidan.
Skär svampen i klyftor. Skala, halvera och strimla löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och finhacka vitlöken.
Fräs svampen i en stekpanna, när svampen har släppt lite vätska och den kokat bort så tillsätter du smör. Låt fräsa några minuter.
Tillsätt lök och paprika och låt fräsa till allt har mjuknat lite. Tillsätt vitlök, crème fraiche, grädde, fond, cognac och rödvinsvinäger. Rör om och låt koka ihop några minuter.
Rör i timjan och smaka av såsen med salt och peppar.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Hetta upp en stekpanna, gärna av gjutjärn, med rapsolja. Lägg i den strimlade lövbiffen. Stek på hög värme snabbt, max någon minut. Vänd runt så att köttet får fin färg.
Blanda ner lövbiffen i såsen tillsammans med den nykokta pastan.
Lägg upp på tallrikar, riv över rikligt med parmesan och toppa med färsk basilika. Servera direkt!