Krämig tortellini på tre sätt

Krämig tortellini på tre sätt

17 ingredienser

30 m

Gör en lättlagad och krämig tortellini med Philadelphia som sås. Välj någon av toppingarna - Salsiccia och ruccola, Pasta Alfredo eller med citron och zucchini.

Philadelphia Original
Philadelphia orginal vit

Philadelphia Original

En älskade klassiker med karaktäristisk krämighet och fräsch smak.

Läs mer

Ingredienser

portioner

Tortellini

  • 2 förp färsk tortellini
  • 1 msk olivolja
  • 200 g Philadelphia Original
  • salt
  • peppar

Salsiccia och rucola

  • 70 g rucolasallad
  • 300 g salsicciakorv
  • olja, till stekning
  • 0,5 pinjenötter

Pasta Alfredo

  • 0,5 klyfta vitlök
  • 1 grillad kyckling
  • 1-2 dl parmesanost, riven
  • ev färsk basilika, till garnering

Citron och zucchini

  • 0,5 citron, skal och saft
  • 1 zucchini
  • 1 dl parmesanost, riven
  • ev färsk persilja, till garnering

Gör så här

  1. Koka tortellinin enligt anvisningar på förpackningen. Häll av vattnet och rör ner olivolja och Philadelphia. Krydda med salt och peppar.

Salsiccia och rucola

  1. Snitta upp korvarna och skrapa ur färsen ur skinnen. Stek färsen i en stekpanna tillsammans med lite olja. Lägg upp pastan på tallrikar och toppa med rucola, salsiccia och pinjenötter.

Alfredo

  1. Pressa ner vitlöken i pastan och rör om. Toppa med grillad kyckling och parmesanost. Garnera eventuellt med lite basilika.

Citron och sparris

  1. Skär zucchini i halvmånar och fräs i en stekpanna tills den mjuknat och fått lite yta. Krydda med salt och peppar. Smaka upp pastan med skal från citron. Toppa med zucchinin, riven parmesan och garnera eventuellt med persilja.
TIPS!
Fler tips!
Bakad sötpotatis med getostkräm och avokado

Fler tips!

Här hittar du fler tips och goda, krämiga recept från Philadelphia.

Läs mer