Börja med dragonsåsen. Plocka bladen från stjälkarna på den inlagda dragonen (estragon) och den färska dragonen. Hacka bladen fint.
Blanda majonnäs, créme fraiche, estragon, dragon och dijonsenap. Smaka av med salt.
Plocka salladen, bryt i mindre bitar och lägg i en stor skål. Strimla salladslöken. Hyvla zucchinin tunt på längden, gärna på mandolin. Lägg salladslök och zucchini i skålen.
Blanda kryddorna med rapsolja och soja. Lägg undan hälften av kryddoljan till servering. Pensla karrébitarna med resten av oljan.
Tillaga pommes frites enligt anvisning på förpackningen.
Grilla köttet till det är genomstekt och har fått fin färg på bägge sidor. Lägg på ett fat och låt vila.
Hetta upp rapsolja, citronsaft och en nypa salt i en liten kastrull. Slå den varma oljan över salladen i skålen och vänd runt ordentligt. Mal över svartpeppar.
Skär köttet i skivor och vänd runt med resten av marinaden.
Servera salladen med köttet, såsen och pommes frites. Njut!