Blanda kokosmjölk, saften från en halv lime, currypasta, limeblad och fisksås i en kastrull. Lägg i kycklingen och låt sjuda på medelvärme i 20 minuter.
Stäng av plattan och låt kycklingen vila i kastrullen i 10 minuter.
Ta upp kycklingen och låt svalna något, dra sedan isär kycklingköttet.
Låt kokosmjölken koka ner i ca 10-15 minuter så att den tjocknar. Lägg sedan i kycklingen igen och rör runt. Smaka av mig salt, peppar och chiliflakes.
Kålsallad
Strimla kål, päron och morot.
Hacka ner en kruka koriander.
Skiva avokado och servera bredvid (eller i salladen).
Dressing
Blanda fisksås, strösocker med limesaft och rivet limskal.
Servering
Häll dressingen över salladen precis innan servering.
Toppa sedan salladen med koriander, hackade jordnötter och crispy chili oil.
Servera kycklinggrytan med kokt ris och kålsalladen.