Börja med att syra löken. Rör samman vinäger, salt och socker. Strimla löken och rör ner i vinägerblandningen. Blanda noga och ställ åt sidan.
Blanda majonnäs med rikligt med nymalen svartpeppar.
Kärna ur och gröp ur avokadon. Skiva avokadon och ställ åt sidan.
Banka ut kycklingfilén tills den är tunn och dela sedan varje filé i två jämnstora bitar. Häll mjölet på en tallrik och blanda med salt och nymalen svartpeppar. Häll pankon på en annan tallrik och avsluta med uppvispat ägg i en tredje. Vänd varje kycklingbit först i mjöl, sedan i ägg och slutligen i panko så att den är helt täckt.
Stek kycklingen i rikligt med olja på medelvärme tills den blivit gyllenbrun på båda sidor och är helt genomlagad.
Rosta hamburgerbrödet och bygg ihop burgare med majonnäs, hoisinsås, avokado med sesam på, koriander, syrad lök och krispig kyckling. Servera genast.