Blanda soja, vitlök, honung, och sambal oelek. Skär kycklingen i ca 3x3 cm bitar och blanda med marinaden. Låt marinera i minst 20 minuter, gärna mer. Trä sedan på blötlagda spett och grilla på het värme till genomstekt.
Rosta sesamfröna ganska hårt. De ska vara gyllene och väl rostade. Mixa allt utom 2 msk i en hög bunke med stavmixer tills fröna är krossade. Lägg sedan i ägget, vinäger och olja i bunken och kör med stavmixern till det blivit en krämig sås. Smaka av med ingefära och ca 1 msk soja (eller mer om man gillar sältan).
Koka nudlarna enligt förpackningen och kyl sedan genast ner iskallt vatten. Låt rinna av. Strimla sockerärtor på längden och klyfta rädisor.
Blanda nudlarna med dressingen och lägg på ett stort fat. Strö sockerärtor, rädisor och resterande sesamfrön över. Servera med kycklingspetten.