Värm ugnen till 180 grader varmluft. Smöra en 17 cm x 27 cm bakform, och klä botten med smörpapper.
Sikta mjöl, bakpulver och majsstärkelse i en bunke.
Tillsätt smör, socker, vanilj, ägg och mjölk.
Vispa på låg hastighet till en klumpfri smet. Öka hastigheten och vispa tills blandningen har ökat något i volym. Du bör ha en tjock, blekgul blandning.
Häll blandningen i bakformen och grädda i ca 30-35 minuter, peta ner en potatissticka i mitten av kakan efter 30 minuter, är den ren från smet är kakan klar. Du kan behöva täcka kakan med lite folie om den får färg för snabbt.
Låt kakan ligga i formen i ca 5 minuter innan du vänder ut den på ett galler för att svalna, med botten uppåt, då vi vill ha raka och jämna kanter på våra Lamingtons.
När kakan svalnat helt skär du sockerkakan i 32 rutor eller den storlek du vill ha med hjälp av en brödkniv. Tänk på att kakorna kommer att bli större när de har täckts med choklad och kokos.
Glasyr
Smält smöret och chokladen på låg värme över ett vattenbad.
Tillsätt florsockret och vispa i mjölken tills du har en tjock, men lätt rinnande, blandning. Glasyren måste vara tillräckligt tjock för att täcka kakorna, men tillräckligt rinnig för att bara lämna ett lagom tjockt lager med choklad
Förbered ett ugnsgaller som du ställer på en plåt. Ddoppa sedan varje sockerkaksruta i glasyren med hjälp av en gaffel för att slippa allt för mycket kladd.
Doppa rutorna i den rivna kokosen och låt torka på gallret i 30 minuter