Långkok är alltid extra gott och passar perfekt till helgmiddagen. Den här härliga grytan är fylld av smak och får gott sällskap av friterade äggnudlar.
Skär köttet i bitar och bryn med smör, gul lök och olivolja i en stekpanna ca 6-7 minuter tills det har fått lite färg. Lägg över det i en gryta och salta och peppra.
Rör i svampsojasås, sojasås, honung, buljong, ostronsås, kanel, kinesisk sprit, vitlök, korianderrot och vatten. Låt koka ca 1,5 timme.
Friterade äggnudlar
Häll matoljan i en gryta och värm upp. När matoljan är tillräckligt varm lägger du i äggnudlarna (dra isär dem först om de sitter ihop) och fritera i 3-4 minuter. Ta upp och lägg på ett papper.
Servering
Lägg upp äggnudlar och köttet med såsen från långkokningen på en tallrik. Strö över en nypa av den finhackade vårlöken och koriandern.