Lägg skarvbrösten och skarvlåren i en kastrull. Häll på lite vatten och låt koka.
Häll bort vattnet efter en stund men låt köttet ligga kvar i kastrullen.
Fyll på med nytt vatten och låt koka en gång till. Upprepa detta tills du har bytt vatten fyra gånger. Vattnet byts för att späcket inte ska ge köttet en smak av tran.
Låt allt koka tills köttet lossnar från benen.
Ta upp köttet ur kastrullen och plocka loss köttet från benen.
Stek köttet i lite smör tills det fått fin färg.
Tillsätt honungsglazen och låt koka en minut till.
Honungsglaze
Dela, kärna ur och hacka den färska chilin.
Blanda ihop honung, chilisås, ingefära och lagen från gari.
Rör sedan ner chilin, droppa i tabasco och salta.
Koka upp blandningen och låt den sedan svalna.
Persiljemajonnäs
Skär örterna grovt.
Mixa sedan oljan och örterna i ca 5 minuter i en blender tills oljan är helt grön.
Knäck ner ett ägg i en behållare som är lite bredare än en stavmixer. Häll sedan i vinäger, salt och till sist örtoljan.
För ner stavmixern i behållaren och börja mixa på högsta hastighet medan du långsamt för mixern uppåt.
Mixa tills du har en krämig majonnäs.
Servering
Blanda smör och vitlök samt smaka upp med salt.
Bre smöret på brödets båda sidor och stek brödet krispigt på medelvärme.
Toppa brödet med skarven, persiljemajonnäs, några skivor gari och persilja.