Rita 3 cirklar à 15 cm på ett bakplåtspapper, så långt ifrån varandra det går.
Smöra cirklarna så att marängbottnarna lossnar lättare efter gräddning.
Vispa salt och äggvitor tills du kan vända bunken upp och ner utan att innehållet rinner ut.
Strö sockret ner i äggvitesmeten, pö om pö, under konstant vispning.
Vänd ner majsstärkelse, vinäge och vaniljsocker.
Spritsa ut smeten på bakpappret så att den håller sig i den utmärkta cirkeln.
Ställ in i ugnen en, sänk värmen och till 150 grader och låt stå i ugnen 1 timme.
Vispa grädden och blanda en tredjedel med mango och passionsfrukt, en tredjedel med banan och passionsfrukt och spara en tredjedel till toppen.
Smeta ut grädden med banan på första marängbottnen, lägg på nästa marängbotten och smeta på grädden med mango och till sist lägger du på den sista marängbottnen smetar på den överblivna grädden.
Dekorera toppen med mango, banan, passionsfrukt och kiwi.