svart marsipan, svart färg eller något du kan ha som ögon
Gör så här
Muffins
Sätt ugnen på 170 grader. Lägg 12-1 cupcakeformar i en cupcakeplåt.
Hacka chokladen och lägg i en bunke tillsammans med kakao. Koka kaffe och häll varmt kaffe över chokladen och blanda med en visp och ställ åt sidan.
Blanda vetemjöl, strösocker, salt, bikarbonat och vaniljsocker i en annan bunke.
Och i en tredje, större bunke, blandar du vegetabilisk olja, ägg och vitvinsvinäger och vispar lite lätt. Blanda i chokladblandningen och dem torra ingredienserna.
Fyll max 3/4 av muffinsformarna och grädda mitt i ugnen i 15-17 minuter. Ta ut och låt
svalna helt innan du lägger på frostingen.
Frosting
Hacka chokladen och lägg i en bunke, smält försiktigt över ett vattenbad eller i mikron.
Vispa rumstempererat smör, florsocker, vaniljsocker och salt fluffigt. Vispa i nutella och sist den smälta chokladen. Vispa tills du har en luftig och fin frosting.
Maräng
Lägg äggvitor, socker och salt i en skål. Sätt skålen i ett vattenbad och vispa lite lätt tills alla sockerkristaller har lösts upp. Ta bort skålen från värmen och vispa med en elvisp tills marängen är styv och har svalnat.
Montering
Spritsa en rund cirkel med nutellafrosting på varje cupcake
Doppa försiktigt den spritsade cupcaken i oreosmulorna så att det täcker frostingen
Spritsa på marängen som spöken och sätt ditt ögon.