Vispa rumsvarmt smör tillsammans med florsocker i några minuter så att det blir fluffigt och vitt. Tillsätt kakao och svalt starkt kaffe och vispa ihop med smörblandningen.
Lägg krämen i en spritspåse med en rund tyll och spritsa ut två längder på ca 25 cm på ett bakplåtspapper. Se till att ha ett hårt underlag i form av en bricka eller skärbräda under bakplåtspappret som du sedan kan ställa i frysen så att smörkrämen kan stelna.
Fyllning
Smält chokladen, antingen i mikrovågsugn eller över vattenbad. Ställ åt sidan för att svalna. Brygg kaffe och ställ även det åt sidan för att svalna.
Mixa havregrynen lite snabbt i en mixer och tillsätt därefter strösocker, rumsvarmt smör, vaniljpasta, kakao och en nypa flingsalt (eller efter smak). Blanda ihop till en smet.
Tillsätt arraksarom, choklad, svalt kaffe och mjölk och blanda ihop till en massa. Ställ in smeten i kylen i ca 15 minuter så att smeten sätter sig och blir fast.
När smeten är kyld och fast tar du ut den från kylen och lägger mellan två bakplåtspapper. Kavla ut smeten till en rektangel, lika lång som den spritsade kaffekrämen och ca 15 cm bred (25x15). Dela rektangeln horisontellt i två lika stora delar.
Ta ut kaffekrämen från frysen och placera den i mitten på den utkavlade smeten. Nyp ihop smeten runt kaffekrämen och rulla till lite lätt så att det blir en rund och lång rulle. Upprepa med den andra längden.
Lägg in rullarna i kylen igen för att stelna i ca 20 minuter.
Montering
Kavla ut marsipanen till en rektangel som är ca 2 mm tjock och lika lång som rullarna med fyllning.
Lägg en av rullarna överst på den utkavlade marsipanen och rulla mot dig så att hela rullen täcks av marsipan. Skär av resten av marsipanen och upprepa på samma sätt med den andra rullen.
Dela punchrullarna till 8 st jämnlånga rullar.
Smält choklad och doppa båda ändarna i den och ställ in i kylen för att stelna.
Forma svart marsipan till spindlar och dekorera med dom uppe på punschrullarna.