Ginger Fudge Sundae med Nonstop-strössel

Ginger Fudge Sundae med Nonstop-strössel
Foto: TV4
Leila Lindholm
Leila Lindholm

Ginger Fudge Sundae med Nonstop-strössel

9 ingredienser

Vaniljglass med chokladfudge och nonstops är en söt och god dessert. Passar såväl barn som vuxna.

För en extra kitchig dessert, garnera med ett neonrosa cocktailbär...

Ingredienser

portioner
  • 0,5 l vaniljglass

Fudge:

  • 0,5 dl mjölk
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 0,5 dl farinsocker
  • 0,5 tsk malen ingefära
  • 0,5 msk smör
  • 75 g mjölkchoklad

Nonstopströssel:

  • 0,5 dl Nonstop
  • 0,5 dl salta cashewnötter

Gör så här

  1. Fudge:
  2. Koka mjölk, vispgrädde, farinsocker och ingefära i cirka 2 minuter.
  3. Låt svalna lite och rör sedan i smör och choklad.
  4. Non stop-strössel:
  5. Hacka och blanda Non stop och cashews.
  6. Skopa upp glassen i ett coupeglas, häll över varm fudgesås och strö över strössel.