Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Leila Lindholms pecan & cranberry bars
Foto: TV4
Leila Lindholms pecan & cranberry bars
0
Spara
Av:
Leila Lindholm
11
ingredienser
Höstiga och goda bars med tranbär, pecannötter och kanel.
Amerikansk mat
Halloween
Halloweenmat
Ingredienser
450 g smör, mjukt
4 dl strösocker
2 ägg (ekologiska)
2 tsk vaniljsocker
9 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
2 tsk malen kanel
4 dl pekannötter
6 dl torkade tranbär
ugnsform, 20 x 30 cm
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa smör och strösocker ljust och pösigt. Tillsätt ägget under omrörning och vaniljsocker.
Blanda samman vetemjöl, bakpulver, bikarbonat och kanel i en stor bunke. Rör ner mjölblandningen i smeten.
Spara några nötter och tranbär till garnering. Hacka resten av pekannötterna grovt och vänd ner dem och torkade tranbär.
Klä en 20 x 30 cm form med bakplåtspapper och fyll med smeten. Garnera ytan med några pekannötter och tranbär.
Grädda mitt i ugnen 25-30 minuter.
Prova med en sticka, den skall vara torr. Låt svalna helt.
Skär i bars.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut