”Deviled Eggs” ägghalvor

koket.se
”Deviled Eggs” ägghalvor
Foto: tv4
Lisa Lemke 2016
Lisa Lemke 2016

”Deviled Eggs” ägghalvor

9 ingredienser

ca 10 min

Kryddiga ägghalvor där äggulan spetsas med tabasco och paprikapulver. En smårätt som passar på buffé.

Se Lisa Lemke laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 8 ägg, hårdkokta och kalla
  • 1,5 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraîche
  • 1 msk dijonsenap
  • ca 0,5 tsk starkt paprikapulver
  • tabasco efter tyckte och smak
  • salt
  • svartpeppar
  • 0,5 ask krasse

Gör så här

  1. Skala hårdkokta ägg, dela dem på hälften och ta ut äggulorna.
  2. Mosa äggulorna grovt med en gaffel. Tillsätt resten av ingredienserna och smaka av med salt, svartpeppar och tabasco.
  3. Fyll hålrummet i äggvitorna med röran, toppa ägghalvorna med grovhackad krasse.