Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Dijon- och pepparrotssill
Foto: Lisa Lemke
Dijon- och pepparrotssill
91
Spara
Av:
Lisa Lemke
7
ingredienser
10 min
Krämig sill med mycket smak! /Lisa Lemke
Brunch
Buffémat
Ingredienser
0,5 gul lök, strimlad
2,5 msk dijonsenap
2 tsk honung, flytande
2 msk färsk pepparrot, riven
2 dl gräddfil
svartpeppar, grovmalen
1 förp 5-minuterssill (à 420 g)
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Bland lök, pepparrot, dijonsenap, honung och gräddfil.
Krydda med svartpeppar.
Häll av sillen och tvätta filéerna noga.
Skär dem i mindre bitar och vänd ner dem i blandningen.
Häll upp allt i en väl rengjord burk och låt stå i kylskåp i minst ett dygn innan servering.
Dekorera gärna med riven pepparrot vid servering.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut