Börja med att marinera biffen och ställ åt sidan. Låt den gärna marinera i minst 30 minuter i rumstemperatur eller ännu hellre några timmar i kylen.
Skär broccolihuvuden i klyftor. Strimla kålen Dela, kärna ur och skär paprikan i grova bitar. Skala och skär morötterna i stavar. Skala och finhacka vitlöken.
Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Vispa ihop majsstärkelse, vatten, ostronsås, hoisinsås, soja och svartpeppar i en separat skål.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs broccolin 1 minut. Vänd i resten av grönsakerna och vitlök, fräs lite till under omrörning. Lyft upp allt ur stekpannan och ställ åt sidan.
Tillsätt lite mer olja i pannan och låt den bli varm. Lägg i köttet och stek under omrörning tills köttet fått fin färg och inte längre är rosa.
Tillsätt de stekta grönsakerna samt nudlarna. Vänd runt och häll sen också i såsen. Blanda väl och låt koka upp och sjuda 2-3 minuter. Servera genast.