Julens lyxigaste godis! De här är försvinnande goda och kan låta mastiga, men det blir helt perfekt med fudgen och kolan tillsammans med chokladen och flingsaltet.
Börja med fudgen. Smält choklad och smör över vattenbad. Tillsätt den kondenserade mjölken och blanda väl.
Häll fudgen i formen och platta till med baksidan av en sked. Låt stelna i kylen i ca 1 timme.
Smält smöret till smörkolan i en tjock- bottnad och stor kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka tills kolan når 124–125 grader. Du kan också göra ett kulprov.
Häll kolan i formen, ovanpå på fudgen, och låt svalna helt i rumstemperatur.
Finhacka den mörka chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädden och häll över chokladen. Rör till en jämn chokladkräm och bred den över kolan. Strö över flingsalt.
Låt stelna i kylen och skär sedan upp bitar och njut.