Platta ut lårfilen och snitta dem så de blir lite större.
Ta hälften av persiljan och fyll under skinnet.
Skär lök och selleri i fina tärningar samt strimla lagerbladet. Fräs det sedan i smör några minuter tills det fått lite färg.
Vänd ner senap och lagerblad. Salta, peppra och vänd ner majsstärkelse. Låt svalna.
Fördela fyllningen i kycklingen, rulla ihop och fäst med tandpetare.
Lägg rulladerna i en ugnsfast form, salt och peppra och toppa med en klick smör.
Tillaga rulladerna i ugnen i ca 40 minuter beroende tjocklek.
Slå på vinet och 2 msk kycklingfond och tillaga ytterligare ca 15 minuter i ugnen.
Ta ut och sila av skyn, håll rulladerna varma.
Smaksätt skyn med eventuellt mer vin och en klick smör.
Borsta potatis och jordärtskockor så att lite skal försvinner.
Dela potatisen och jordärtskockor, gnid in dem med vitpeppar, salt och rapsolja. Lägg bitarna i en form och baka på 225 grader i ca 20–30 minuter.
Hacka persiljan grovt och rosta mandel gyllene i en panna.
Ta ut formen med rulladerna, klicka på crème fraîche och avsluta med att ringla lite rapsolja över. Toppa med mandel och rikligt med persilja, riven cheddarost och lite finrivet citronskal.