Rispappersrullar

Malin Söderström

Rispappersrullar

10 ingredienser

Fina rispappersrullar där man anar innehållet.

Receptet är beräknat för ca 4 personer.

Bengt Frithiofssons vintips
- Asahi Super Dry, art.nr 1556, 16.90 kr,
4 solar
- Cobra Lager, art.nr 1623, 13.90 kr,
3 solar
- Georg Breuer Riesling, art.nr 5899,
115 kr, 4 solar
- Kim Crawford Sauvignon, art.nr, 6349,
129 kr, 4 solar

Ingredienser

  • 8 ark rispapper, blötlaggda

Fyllning

  • 4 dl nudlar, blötlagda enligt förpackningen
  • 4 avokador
  • 1 dl majonnäs, syrad med risvinäger
  • ca 1-2 tsk risvinäger (enligt smak)
  • 2 msk sticklök, skuren

Dipp

  • soja
  • mirin
  • sticklök
  • sesamolja

Gör så här

  1. Fördela fyllningen på risarken och rulla ihop.
  2. Blanda samman dippsåsen och servera med rullarna.