Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat
Foto: TV4
Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat
199
Spara
Av:
Markus Aujalay
Från:
Nyhetsmorgon
11
ingredienser
Pasta som passar en vanlig vardag.
Fest
Korv
Pasta
Svensk/nordisk mat
Vardagsmiddag
Så väljer du rätt kött i köttdisken
Ingredienser
500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet
500 g rå salsicciakorv
4 msk olivolja
2 klyftor vitlök, tunt skivade
0,5 röd chilifrukt, hackad
2 tomater, tärnade
2 dl vitt vin
1 kruka persilja, hackad
salt
svartpeppar
parmesanost, rikligt med riven
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Ta bort skinnet från korvarna och mosa dem.
Bryn i olivolja några minuter. Tillsätt vitlök och chili och bryn ytterligare någon minut.
Häll i tomater samt vitt vin och låt koka ihop ca 5 minuter
Blanda sedan med den nykokta pastan och vänd ner persilja.
Smaka av med salt och svartpeppar. Strö på parmesanosten.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut