När kokosgrädden ställs i kylen stelnar den och separerar.
Till fyllningen använder du den tjocka delen av kokosgrädden. Smält försiktigt i ett vattenbad och blanda i den hackade chokladen. Tillsätt matcha och rör med en spatel till en smet.
Ställ in chokladblandningen i kylen i minst 2 timmar så att den stelnar och kan spritsas.
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samman alla ingredienser till bottnarna till en deg.
Forma 12 bollar av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ut dem med handen till biskvibottnar och grädda i ca 10 minuter.
Låt bottnarna svalna helt på plåten.
När fyllningen har stelnat så skeda över den i en spritspåse och spritsa fyllningen på bottnarna. Ställ in i frysen och låt stelna något.
Smält under tiden den mörka chokladen till toppingen i ett nytt vattenbad. Doppa biskvierna i chokladen och låt stelna.