Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme) och täck en långpanna med måtten 30×40 cm med bakplåtspapper.
Riv ner mandelmassan grovt i en bunke. Tillsätt resten av ingredienserna till kakan och vispa ihop med hjälp av en elvisp bara precis tills det går ihop till en jämn och tjock smet.
Häll upp smeten i formen och bred ut den i ett jämnt lager.
Grädda mazarinen i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills den börjat få lite yta. Under tiden kan du göra toscan.
Mandeltosca
Ha ner alla ingredienser till toscan förutom flagad mandel i en kastrull. Smält ihop och låt koka under omrörning i ca 5 minuter eller tills sockerkristallerna smält och smeten tjocknat.
Ta bort kastrullen från värmen, rör ner mandeln och klicka ut toscasmeten på kakan. Grädda kakan i 15 minuter med toscan på.
Låt kakan svalna helt och hållet i rumstemperatur innan du skär upp den i bitar och serverar.