S’mores är en populär amerikansk dessert. Här är en variant med hembakade kakor och marshmallowfluff. Baka inte för stora kakor, gör du dem större hinner de inte flyta ut ordentligt.
Sätt ugnen på 175 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper.
Vispa samman smör, strösocker och brun farin. Tillsätt ägget och blanda om.
Blanda de torra ingredienserna i en separat skål och häll över smör- och sockerblandningen.
Blanda ihop till du precis fått en slät kakdeg.
Rulla bollar (ca 2 tsk kakdeg) och doppa i strösockret så att den täcks väl.
Lägg på en plåt. Ha 5-10 cm mellan varje cookie då de kommer flyta ut. Tryck inte till bollarna.
Grädda i omgångar i ca 7-9 minuter. Rotera plåten efter 5 minuter. Kakorna ska vara lätt gyllene i kanterna. Låt svalna på plåten då kakorna då kommer att kollapsa och få sitt karaktäristiska utseende.
När kakorna svalnat, ta en klick marshmallowfluff och tryck ihop två kakor, doppa ena halvan i smält choklad och njut av denna helt otroliga sockerchock.