Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en 22 cm springform med smör. Smula sönder kexen i en matberedare och tillsätt smält smör. Fördela smulorna i formen och tryck upp mot kanterna. Grädda i ca 15 min tills botten satt sig. Låt svalna medan du gör fyllningen.
Cheesecakefyllning
Smält vit choklad över ett vattenbad. Blanda vatten och gelatinpulver i en skål. Låt stå i 5 minuter. Se till att allt gelatin löst sig i vattnet.
Vispa ihop cream cheese och strösocker. Tillsätt grädde och vispa tills slätt och krämigt. Häll i gelatin och blanda väl.Vill du vara säker på en superlen finish kan du alltid sila smeten innan du häller i chokladen.
Ta en tredjedel av cream cheeseblandningen och tillsätt den smälta chokladen. Ta springformen ur kylen och häll i fyllningen. Ställ i frysen i 15 minuter.
Smält mjölkchokladen och låt svalna något. Ta hälften av cream cheeseblandningen som finns kvar, och tillsätt chokladen. Ta formen ur frysen och häll över den vita chokladen. Ställ tillbaka i frysen i 15 min tills den stelnat.
Smält den mörka chokladen och låt svalna något. Blanda samman med cream cheeseblandningen som finns kvar. Ta formen ur frysen och häll över det tredje och sista lagret. Jämna till ytan.
Låt din triple chocolate cheesecake stelna i kylen i cirka 2 timmar.
Smält den mörka chokladen och doppa jordgubbarna tills de är helt täckta. Låt stelna på bakplåtspapper.
När det är dags för servering, dekorera din triple chocolate cheesecake med chokladdoppade jordgubbar.