Renklämma med örter och pepparrot

Renklämma med örter och pepparrot
Foto: TV4
Filip Fasten
Filip Fasten

Renklämma med örter och pepparrot

9 ingredienser

10 min

Renklämma med färska örter och pepparrot är en bra lunch, en lätt middag eller perfekt på picknicken.

Ingredienser

portioner
  • 400 g renkött, kallrökt, skivat
  • 1 krispsallad, huvud
  • 1 huvudsallad
  • 1 kruka gräslök
  • 1 dl färsk kruspersilja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 citron
  • 1 färsk pepparrot
  • 1 förp tunnbröd

Gör så här

  1. Börja med att tvätta och slunga salladen.
  2. Bred ut majonnäs på ett tunnbröd.
  3. Lägg salladen på majonnäsen.
  4. Hacka ner örterna och strö örterna över salladen.
  5. Lägg på renköttet och riv över pepparroten.
  6. Pressa saft från en 1/4 citron över och rulla ihop.