Sätt ugnen på 170 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt.
Blanda strösocker, hasselnöttsmjöl och maizena i en bunke.
Vispa äggvita fluffigt och fast, tillsätt lite i taget av strösockret och vispa till en fast maräng. Blanda i de torra ingredienserna med en slickepott och blanda försiktigt tills det är välblandat.
Spritsa ut med sprits och tyll mellan 17-18 plåtlånga strängar tätt på bakplåtspappret eller tills smeten tar slut.
Grädda mitt i ugnen på 170 grader i 20 min, lufta ugnen några sekunder och baka ytterligare 2 min.
Ta ut botten ur ugnen och låt svalna, lägg på ett bakplåtspapper på botten och vänd den så att du har undersidan uppåt.
Stryk på ett tunt lager grädde, sprid ut små apelsinbitar och delade hallonbitar, rulla ihop till en rulle.
Dela din rulltårta på längden till 8 bakelser, ringla över lite smält mörk choklad och pudra på florsocker.