Sikta alla torra ingredienser i en bunke. Vispa ägg och strösocker poröst, vänd i de torra ingredienserna och citronzest försiktigt med en slickepott. Ha sist i filmjölken.
Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i ca 5 min. Ta ut kakan ur ugnen, sockra den på ytan och stjälp upp på ett bakplåtspapper. Låt svalna. För att lossa bakplåtspappret lättare kan du pensla med kallt vatten på pappret lite innan och lossa det försiktigt.
Lemon curd
Pressa citronsaft och lägg i en kastrull tillsammans med strösocker. Blanda äggula och ägg i en
bunke.
Koka upp citronsaft och strösocker och häll det över äggen och blanda väl. Sänk värmen på spisen och häll tillbaka allt i kastrullen, under konstant omröring värmer du på allt tills den börjar tjockna till lite lätt.
Häll över curden i en ren bunke och klicka i smöret, blanda väl till en slät lemon curd. Plasta och låt svalna helt i kylen, minst 2-3 timmar.