Sätt ugnen på 200 grader. Hacka löken fint och fräs tills löken blivit mjuk tillsammans med kryddpeppar.
Blötlägg ströbröd i gräddmjölk och ansjovisspad och låt stå ett par minuter. Tillsätt lökfräset, blandfärs samt salt och ägg och arbeta samman till en smet, men försök att inte överarbeta färsen för då kommer köttfärslimpan bli kompakt.
Använd en brödform, gör ett "stopp" av aluminumfolie om det behövs. Varva baconskivor omlott med ett överhäng på 10 cm på kanterna. Lägg i färsen och tryck ut till jämnt lager. Täck färsen med bacon överhänget så att hela är inslagen i bacon.
Baka sedan i mitten av ugnen i ca 45 minuter. Om baconet får för mycket färg utan att färsen är klar, täck formen med aluminiumfolie.
Spara vätskan som samlats i formen och gör sås tillsammans med grädde i en kastrull. Servera din köttfärslimpa med potatisstomp och rårörda lingon.