Hacka schalottenlök, kapris och oliver i mindre bitar.
Skär ner de soltorkade tomaterna i samma storlek och blanda med alltsammans i en stor bunke.
Tillsätt riven eller fint hackad vitlök samt hackad persilja och basilika.
Blanda ner olivolja, chilisås och rödvinsvinäger.
När pastan kokat klart, häll av vattnet och blanda ner pastan med resten medan pastan är varm och låt den suga åt sig av alla goda smaker.
Fläskfilé med honungsglaze
Ta fram fläskfilén och skär bort eventuella senor. Salt och peppra runt om.
Riv citronskal och pressa citronsaft och blanda med honung och rikligt med nymalen svartpeppar.
Grilla eller stek fläskfilén. Börja grilla den på hög värme och flytta den successivt från den direkta värmen.
Tillsätt glazen när filén fått färg och yta. Pensla på glazen runt om hela till glazen är slut, använd lite i taget, låt den karamellisera innan ett nytt lager går på.