Gör din glaze först. Mortla pepparna och blanda med honungen. Tillsätt riven vitlök samt fint hackad rosmarin och blanda runt.
Skiva potatisen i tunna 0,3 cm skivor. Skiva även purjolöken, låt den vara dubbelt så tjock. Hacka timjanen fint och ta fram folie och bakplåtspapper.
Lägg en ordentlig bit aluminumfolie längst ner, på med ett lika sort ark med bakplåtspapper.
Lägg sedan en hög med potatis, ca 15-20 skivor, toppa med 8-10 skivor purjolök samt timjan, lite riven vitlök,en rejäl klick smör samt salt. Stäng sedan bakplåtspappret genom att vika flera gånger, försök att få vecket "på toppen". Se till att det är tätt och ingen vätska kan sippra ut. Gör sedan samma sak med aluminiumfolien utanpå.
Om köttet är i bit, skiva upp tjocka skivor med fläskkarre. Salta och peppra varje bit på båda sidor.
Lägg paketen med potatis nere på glödbädden längs sidorna och köttet på gallret.
Låt fläskkarrén grillas ca 4-5 minuter på första sidan, lägg på locket när du grillar och grilla andra sidan ca 2-3 minuter.
Avsluta med att pensla på glaze på båda sidorna av köttet och låt det vara på i nån minut per sida så det verkligen fäster. Servera tillsammans med potatispaketen!