Blanda kalvsky, eller lite uppkokad kalvbuljong, med maizenamjöl så den får en tjockare konsistens.
Blanda majonnäs med de två senapssorterna. Riv pepparroten. Skiva tomaterna i tjocka skivor och stek brödskivorna i en torr panna så de får yta.
Salta och peppra köttet, stek sedan köttet i smör och olja, börja med olja och tillsätt smöret efter en stund. Stek i 2-3 minuter per sida, ta sedan upp ur pannan och låt vila på en skärbräda.
Stek sedan tomaterna i samma pannan som köttet, salta och peppra. Slå på kalvskyn och låt det koka upp och ihop.
Servera genom att lägga senapskräm i botten, fortsätt med ett salladsblad, sedan de stekta tomterna och skiva sedan köttet och lägg på. Slå på skyn från tomaterna i pannan, bygg ett fågelbo av den rivna pepparroten och placera till sist en äggula ovanpå.