Blanda vetemjöl, bakpulver och pepparkakskrydda i en skål.
Vispa ägg och socker i en köksassistent (eller med elvisp) tills det blir vitt och poröst (ca 10 minuter).
Sikta ner mjölblandningen i äggsmeten och vänd försiktigt med en slickepott tills allt blandats.
Vänd ner gräddfilen.
Häll i det något avsvalnade smöret och vänd runt försiktigt tills allt är blandat.
Jag använder en silikonform med rektangulära miniformar i (det blir lite smet över som du kan hälla i en annan form). Har du inte en sådan form så häll smeten i en bröad springform, tänk då på att gräddningstiden kan bli annorlunda. Grädda kakan i mitten av ugnen på 175 grader i ca 20–25 minuter.
Frosting
Vispa smöret fluffigt. Tillsätt florsocker och vispa någon minut till.
Vispa ner färskost.
Häll fyllningen i en spritsåse med valfri tyll och spritsa ut den över den mjuka avsvalnade pepparkakan.
Dekorera med rivet apelsinskal och pudra över lite kakao.