Skär päronen i fjärdedelar, kärna ur och lägg i en stekpanna (som tål att sättas in i ugn) eller smord ugnsfast form tillsammans med skivor av kasslern.
Smält smöret och häll på det.
Ställ in i ugnen på 225° i ca 10 minuter.
Sänk sedan värmen till 200°.
Senapssås
Blanda samman alla ingredienser till såsen och häll över kotletter och päron.
Stek ytterligare 10 minuter på 200°.
Palsternacksmos
Skala potatis och palsternackor.
Dela i bitar och koka mjuka i ca 15 minuter.
Mosa med potatisstöt eller visp tillsammans med smör och mjölk till ett lent mos.
Smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar.
Dela broccolin i buketter.
Koka i lättsaltat vatten ca 5 minuter.
Häll av och droppa över lite olivolja och flingsalt.
Servera kasslern med moset och broccolibuketterna.