Klä en fyrkantig form, 20 X 20 cm, med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
Kombinera sötad kondenserad mjölk, brunt farin, glukos och smör i en kastrull. Koka upp på spisen under omrörning.
Sjuda på medelvärme under omrörning i ytterligare 10 minuter tills blandningen börjar bli tjock och lossna ifrån sidorna och botten på kastrullen när du rör. Stäng av värmen och blanda i vit choklad och vaniljsocker. Rör i tills karamellen är jämn och slät.
Lägg åt sidan medan du förbereder rischokladen.
Smält mjölkchoklad i mikrovågsugnen i 30 sekunders intervaller tills den nästan smält helt. Se till att röra mycket emellanåt, eftersom det minskar risken för överhettning av choklad.
Tillsätt puffat ris i den smälta mjölkchokladen och blanda väl.
Häll hälften av blandningen i den förberedda formen och pressa det ut till kanterna med en spatel.
Bredd den fortfarande varma karamellen över att släta till ytan.
Häll försiktigt resten av rischokladen över karamellen och slät ut.
Låt svalna i rumstemperatur ca 30 minuter, täck sedan med plastfolie och kyl i minst 3 timmar eller över natten. Skär in i rutor och servera.