Skiva upp broccolin, blomkål, morötter, paprika, zucchini, gul lök, rödlök och purjolök i ca 1,5x1,5 cm bitar. Strimla vitkålen fint och hacka över några gånger med kniven så det inte blir för långa strimlor.
Finhacka vitlök samt röd och gul chili (kärna ur chilin om ni inte vill ha den riktigt het!) och halvera tomaterna. Grovhacka kantareller och champinjoner
Hetta upp gryta med smör och olivolja och lägg i tomatpurén och låt det bli lätt brynt och tillsätt alla grönsakerna och svampen och fräs det på hög värme med den färska timjanen under omrörning.
Stek köttfärsen i smör och olivolja med vitpeppar, rökt paprika, chili och salt. Tillsätt köttfärsen till grytan och låt den puttra ihop.
Tillsätt grädde, fond och crème fraiche och låt den stå och puttra med lock och smaka av och tycker ni den blir för tjock och kompakt så tillsätt en burk finkrossade tomater