Blanda mjöl, socker, bakpulver och salt i en bunke tillsammans med rumsvarmt smör.
Häll 1 dl av mjölken i mjölblandningen tills du får en jämn smet som är slät.
Vispa resten av mjölken i mjölblandningen tillsammans med ägg och vaniljpulver. Rör ihop mjölblandningen med mjölkblandningen. Rör om tills allt är blandat.
Dela upp smeten i tre lika stora delar i olika bunkar.
Blanda i kakao i en bunke, kokos i en annan bunke och ingenting i den tredje bunken.
Fyll några stadiga muffinsformar med smet till 2/3-delar. Lägg i några hallon i varje muffinsform som du har kokossmet i.
Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter på över- och undervärme.
Frosting
Vispa smör, vaniljsocker och citronsaft krämigt. Vispa i färskosten.
Dela upp frostingen i två bunkar. Den ena frostingen färgar du med röd karamellfärg. Den andra frostingen behåller du vit.
Den vita frostingen spritsar du på chokladmuffinsen. Chokladcupcakes ska se ut som en kaffekopp med vit frosting med en kaffeböna på toppen och riven mörk choklad på toppen i frostingen och med vit sugarpaste.
Citronfrosting med rosa färg spritsas på kokos- och halloncupcakes.
Prinsesscupcaken
Vispa grädden.
Dela cupcaken och bred på hallonsylt.
Bred på den vispade grädden, lägg på marsipanlocket och dekorera.