1 dl florsocker (uteslut om du använder ljus choklad)
100 g färskost (naturell)
0,5 burk kokosmjölk, endast den tjocka delen (utan kokosvatten)
Garnering
jordgubbar
kokos, riven
Gör så här
Ta fram en form med löstagbar botten, 20x20 cm.
Finkrossa kexen och blanda med det smälta smöret till en grynig massa.
Häll i formen och tryck ner och upp mot kanterna på formen. Använd baksidan av en matsked. Släta till ytan och ställ formen i kylskåp medan du förbereder fyllningen.
Smält chokladen i micro i omgångar, ca 20 - 30 sec åt gången. Rör om emellan. Upprepa tills chokladen har smält.
Blanda i färskost och endast den tjocka krämiga delen av kokosmjölk. När du öppnar burken se till att inte skaka utan hantera den försiktigt. Häll ut “vattnet” och använd endast kokosgrädden.
Häll fyllningen i den kalla pajskalet och garnera med färska jordgubbshalvor och kokosflingor.