Koka nudlarna 1 minut kortare än vad som står på förpackningens anvisning. Häll av och skölj dem i iskallt vatten. Låt rinna av i ett durkslag.
Värm en wok till rykande varm. Häll i ca 3 msk olja och låt vitlöken fräsa i någon minut.
Lägg sedan i nötfärsen som ska brynas. Låt den steka tills den fått lite färg, den ska bara brytas upp i små bitar, inte i små smulor.
Se till att värmen är fortsatt hög och tillsätt sedan rödlök, paprika och kål. Låt fräsa i ca 1 minut. Tillsätt sedan nudlarna och woka i ytterligare 1 minut.
Smaksätt med ostronsås, fisksås, farinsocker och limesaft. Lägg i nästan alla basilikablad. Vänd om och låt allt i woken ta smak av de goda smaksättarna.
Lägg upp och toppa med jordnötter och resterande basilikablad. Servera rykande varmt, då är det godast!