6 blad grönkål, strimlad (eller annan kål som vitkål eller brysselkål)
3 salladslökar, strimlad i stavar
2 morötter, strimlad i stavar
4 msk japansk soja
2 msk sesamolja
3 msk ostronsås
2 tsk strösocker
MSG, en nypa (eller salt)
vitpeppar (om man vill)
Gör så här
Börja med att koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen, Häll av dem och spola i kallt vatten. Låt rinna av och ställ undan.
Hetta upp en varm stekpanna eller wok. Gå i med rapsolja och vitlök, stek 20 sekunder under omrörning och ha sen i resterande, förutom grönkålen och nudlarna. Stek på hög värme ca 1-2 minuter och gå i med soja, seamolja, ostronsås, socker, salt/msg och peppar. Blanda runt.
Tillsätt därefter grönkålen. Koka upp och tillsätt nudlarna. Rör runt någon minut och servera direkt.