Vispa ihop dess ingredienser till en fluffig smet. Häll smeten i en ugnsform, som rymmer ungefär 1 liter. Ställ sedan formen i en större ugnsform. Häll på vatten så att det kommer upp till ungefär hälften av den lille formen med chokladsmeten.
Låt den gå i 150-180 graders ugn i ca 1 timme. När den är klar så skall den vara dallrig som en brullepudding ungefär. Ta ut puddingen och låt den svalna innan du ställer in den i kylskåpet i minst 6 timmar eller över natten.
Ganache
Rör tills du allt har smält och tjocknat, det skall småbubbla lite om röran. Ta då av kastrullen från värmen och rör ned 2 msk smör, rör tills det smälter. Låt chokladganachen svalna lite och häll den sedan över den helt kalla puddingen.
Låt hela härligheten stelna i minst en timme i rumstemperatur och servera sedan med vaniljglass, vispad grädde eller creme fraichekräm (dvs 1 dl vispad grädde blandad med 1 dl creme fraiche).