Rosta mandlarna i en stekpanna med salt på medelvärme tills de fått fin färg.
Slå på lite vatten och rör om tills vätskan kokat in i nötterna.
Häll ut mandlarna på en skärbräda och hacka dem grovt.
Rabarberkaramell
Koka samman socker, hackad chili, vatten, vinäger och finstrimlad rabarber tills rabarber är mjuk och vätskan blivit lite karamellig.
Mixa karamellen slät.
Pizza
Skölj nässlor och kirskål noga och låt dem torka på papper.
Plocka bort grova stjälkar.
Hetta upp en stekpanna med olja och smör och fräs ogräs samt vitlök ett par minuter, krydda med salt.
Hetta upp ugnen under lång tid till 300 grader, gärna med en pizzasten i ugnen.
Har du inte det kan du sätta in en bakplåt i ugnen och låta den bli riktigt het.
Kavla eller dra ut pizzadegen riktigt tunn.
När du tror att du är klar ska du göra den ännu tunnare!
Använd mycket mjöl så att den inte fastnar och är lätt att hantera.
Bred ut créme fraîche över bottnarna och toppa med fräst ogräs, stekt lök, fläsk som du doppat i rabarberkaramellen samt buffelmozzarella och parmesan.
Grädda pizzan i ca 5-10 minuter eller tills pizzan fått fin färg under och rikligt med färg på kanterna.